torsdag 22 december 2011

Ligger under ett berg och sprattlar lite...

Ett berg av grejer som ska fixas, alltså. Kommer loss snart, tänker jag! ;-)

Under tiden kan ni avslöja er inför er bokvän om ni inte redan gjort det. Har ni inte visat upp eller berättat om ert paket i bloggen kan ni göra det. Lägg gärna lite extra krut på tankar om böckerna! Glöm inte att tacka avsändaren ordentligt! ;-)

7 kommentarer:

 1. Jag vill säga TACK till Dig för allt du har lagt ned i detta julklappsbyteLarge! Jag är glad att jag var med , lite rookiekänsla, men jag kommer att vara med igen.
  Jag ska med glädje läsa böckerna jag fick, roligt med böcker valda av någon annan.
  Jag ligger också under ett berg men idag ska vi vända på det och istället bestiga det.
  Jag önskar Dig en god och fin bokjul, Kram från Elisabeth som drömmer sig bort till solen, värmen och vänner i ett land hon älskar;)

  SvaraRadera
 2. Nu har jag arbetat min första termin. Eftersom jag ska lämna över har jag grubblat på hur jag ska visa vad jag arbetat med. Det mest positiva är att jag fått prioritera hårt med min tid och tror jag lyckades. Jag hann klart inom stipulerad arbetstid och nu har jag lov. Eller vad det kallas.

  SvaraRadera
 3. Nu har även jag öppnad mitt paket! Vilka fina julklappar jag fått, och inte bara jag...

  http://fyratassarvidminsida.blogspot.com/2011/12/grona-pasens-glada-undergang.html

  Tack!
  Tack till min hemliga bokvän (jag har gjort ett försök att komma på vem det var, men är inte säker än om jag lyckats gissa rätt)
  Och tack till En bok om dagen - utan dig skulle bokbyte inte ha kommit iväg, och min jul skulle ha varit bara till hälften så kul!

  Ha en fin fortsättning, alla bokbytare!

  SvaraRadera
 4. När du har sprattlat dig fram så får du ta emot mitt tack för att du ordnade logistiken kring bokbytet. Jag är supernöjd med min bokvän! Jag klurade ju ut vem det var....och tänk mina motorcykelturer brukar ibland ta mig till hennes trakter, så jag hoppas vi kan ses till våren.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Jag kom precis hem till Jönköping för att tillbringa mellandagarna här nu. Jag har inte fått ett bokpaket i julklappsbytet vilket oroar mig. Ingen avi, inget från posten. (jag har brevinkast så allt kommer inte in den vägen i paketväg)... Jag som trodde att två pocketar minst låg och bara väntade på mig...

  SvaraRadera
 6. Nå har jeg endelig blogget om pakken også! Den kom faktisk frem til jul, selv med et stopp på veien.

  http://www.sandlund.net/bookblog/2011/12/paket-paket/

  En STOR takk til En bok om dagen for at du fikset dette, det var kjempegøy og jeg håper at jeg kan være med neste år også :)

  SvaraRadera
 7. Vad omtänksamt av dig när du ordnar sånt här! Tyvärr kunde jag inte vara med denna gång, men det är alltid kul att se andra glada bokbloggare efter detta byte.

  SvaraRadera