fredag 16 december 2011

Sista skickardag!

Kolla att du har pillrat ned det som du ska i paketet. Kolla att du har rätt adress! Tänk efter om det är ett paket som gör mottagaren glad.

Allt ok?

Skicka.

;-)

10 kommentarer:

 1. Jag skickade mitt för en par timmar sedan! Skönt att få det gjort, nu är det bara att vänta på mitt eget paket!

  SvaraRadera
 2. Mitt är på väg och jag hoppas att mottagaren tycker det är bra.
  Jag har fått mitt och jag har kommenterat och tackat hos avsändaren att jag fått det, men att det ligger där så fint och väntar på julaftonsmorgon!
  Ska om någon dag lägga upp bilder på de snyggt inslagna paketen...joooo, jag ÄR väldigt nyfiken, men försöker hålla mig
  ;-)
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 3. Camilla: Bra jobbat! Då kommer ditt snart, säkert! ;-)

  Pysselfarmor: Vilken disciplin! Jag vet inte om jag skulle kunna vänta ända till julafton själv... Jag skulle tjuvkika, tror jag. ;-)

  SvaraRadera
 4. Jag har skickat mitt och råkade dessvärre avslöja mig också. Det gick av bara farten när jag skulle "underteckna" mitt inlägg. Jag råkade skriva under med min vanliga blogg-signatur. :( Själv väntar jag otåligt på mitt gröna paket! Det mååååste komma på måndag! :)

  SvaraRadera
 5. Och jag skickade mitt i början av veckan o veta att det kommit fram. Men sj får jag ge mig till tåls då jag insett att jag ju åker hem till föräldrarna i helgen o kommer tillbaka efter jul till min post o min lägenhet. Men det som väntar på något gott får jag tänka! (; Jag publicerade just ett inlägg så att min bokvän vet att jag inte kommer kunna öppna påsen förrän i mellandagarna... Känns mer än rättvist. (:

  SvaraRadera
 6. Jag har fått mitt paket från Pysselfarmor. :) Om jag tycker det är bra? Ja, du får nog allt läsa inlägget http://antiann.blogspot.com/2011/12/julklappsbytet-vilket-drompaket.html

  Menar du på allvar att du ska vänta med att öppna paketen?! Jag är stolt över att jag hann fota dem i papper. :) Sambon stannade till och stirrade på mig och sa "du får inte öppna dem nu!" jag väste tillbaka "alla andra gör det, jag får också. tyst!!" :D

  SvaraRadera
 7. Fru E: Vilken tur att det inte är på liv och död, då - det där med att vara lite hemlig... ;-)

  Elina; Vad bra att du förvarnade din hemliga bokvän på det! Annars hade hon kanske gått och undrat om det var något tokigt med paketet! Det går så fort att inbilla sig saker... ;-)

  Annelie: Alla andra får... Hm. Det argumentet har jag hört förr! ;-)

  SvaraRadera
 8. Stort tack till dig Enbokomdagen, som ordnar detta. Hur kul och mysigt som helst, både att fundera ut vad man ska lägga i + att få en superfin överraskning. Och så har jag surfat runt och upptäckt flera för mig nya bokbloggar. Bara en sån sak! :-D

  SvaraRadera
 9. Jag har fått mitt paket jag också! Skulle gärna vilja hålla mig till juldagen och öppna påsen tillsammans med andra julklappar! Men lyckas jag med en sådan utmaning?

  http://fyratassarvidminsida.blogspot.com/2011/12/julklapsbyte-ar-pa-gang.html

  Hälsningar till alla julklappsbytare!

  SvaraRadera
 10. Har skickat mitt, men kikar nu på alla andras och inser att jag borde försökt klämma ner lite mer. Men hur lyckas folk, det var väl Large den skulle vara??? Jag var rädd att spräcka påsen...

  SvaraRadera